workshop

Verandering hangt in de lucht, daar zijn de meesten van ons het wel over eens. Maar dan? Hoe breng je verandering in praktijk, hoe geef je het vorm in je organisatie of team? Wat zijn de succesfacturen en de valkuilen?

In deze interactieve sessie maak je kennis met veranderdynamiek. Je  krijg inzicht waarom veranderen zo lastig lijkt en hoe je daar slagvaardig mee om gaat. En ook: wáár begin je aan en hoe begin je? Ik laat je zien dat je vanaf ’t begin het verschil kunt maken. Hoe je veranderingen succesvol tot bloei kunt brengen. Een van de tools die je krijgt aangereikt is de door Blooming-org ontwikkelde 5 stappen aanpak. Dit helpt je om de regie te nemen in de veranderdynamiek.

De workshop is uitermate geschikt voor management teams met de ambitie om het anders te doen. Bijv. als je een verandering in gang wilt zetten of juist als je tegen obstakels aan loopt en zicht wil krijgen wat daar achter zit. ‘De mensen willen niet mee’, wordt vaak als verklaring gegeven maar is zelden de echte reden. De workshop is ook een hele goede kick-off voor een (management) team dat een transitie gaat leiden.

De workshop is zowel online als op locatie aan te vragen. Als je meer wilt weten of even wilt sparren, voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik vertel je natuurlijk graag meer over mijn ervaring en we kunnen bespreken of de workshop bij je wensen aansluit.

 

 

Geen reacties meer mogelijk.