Een toekomstvisie in 15 uur!

 

Als je naar de toekomst kijkt, dan zie je dat verandering in je organisatie nodig is. Je hebt genoeg ideeën waar je met de organisatie naar toe wilt maar de dagelijkse operatie vraagt ook veel aandacht. En hoe krijg je iedereen op dezelfde lijn? Want niet iedereen in je organisatie heeft dezelfde urgentie om te veranderen. Herkenbaar?

Blooming-org biedt een beproefd programma waarmee je het toekomstperspectief van je organisatie verkent. Samen met je (management) team creëer je een gezonde voedingsbodem, waarin verandering makkelijker en sneller wortel kan schieten. Vernieuwing kan pas bloeien als er ruimte is voor experimenteren, openheid en diversiteit. Blooming-org helpt je om de tussentijd -de tijd waar je nu staat en waar je naar toe wilt- te benutten door openheid te creëren over de thema’s die voor jullie relevant zijn. Om licht te laten schijnen op de transitie van oud naar nieuw én vooral: hoe ga je dat in jullie organisatie vorm geven?

  • Welke spelregels vraagt de nieuwe tijd van jullie?
  • Hoe wil je toekomstbestendig organiseren?
  • Is er een  transformatie in leiderschap is nodig?
  • En hoe ga je als leider(s) om met het ‘nog niet alles weten’?

Als jij nog niet precies weet waar het met je organisatie naar toe moet en in de tussentijd in beweging wilt komen om jullie toekomst, gezamenlijk te verkennen, dan zijn de Tussentijd Dialogen wat voor jou.

Het programma bestaat uit 5 dialogen, van elk 3 uur. Door met elkaar anders te kijken, te vragen, te luisteren en te reflecteren, biedt dit programma de perfecte gelegenheid om gezamenlijk een toekomstperspectief te formuleren. Als je interesse gewekt is, neem dan contact met me op. Ik vertel je meer over het programma en stuur je met plezier nadere informatie.

 

Geen reacties meer mogelijk.