‘Duurzaam veranderen is niet voor luilakken’

We staan momenteel voor veel uitdagende vraagstukken. Met Blooming-org wil ik een nieuw perspectief bieden. Mijn inspiratie om te blijven veranderen, groeien én bloeien, vind ik in boeken en leertrajecten, maar bovenal in de natuur. Als je duurzaam wilt veranderen, dan biedt de natuur heel veel bruikbare lessen. Focus op groei is niet langer een toekomstbestendig model voor organisaties. Ik beschouw groei als een tussenfase; na groei komt bloei en pas na bloei kun je oogsten!

Vallen en opstaan

Ik zet mijn kennis sinds 2017 voor andere organisaties in.  Van 2012 tot en met 2016 heb ik, met veel plezier en met vallen en opstaan, leiding gegeven aan een transitie van Blauw Research. Ik ken de dynamiek van veranderen uit ervaring en dit heeft me enorm geïnspireerd tot Blooming-org. Ik wil leiders begeleiden om hun team of organisatie mee te nemen in veranderingen; de dilemma’s, de onzekerheid en de kick als het lukt. Met de focus op duurzaam veranderen, kunnen organisaties kunnen hun potentieel veel beter benutten en hun veranderkracht vergroten.

Wat ik doe

Ik sta organisaties die willen veranderen met veel plezier en grote betrokkenheid met raad en daad bij. Dat kan als adviseur, als procesmanager of op interim-basis, als er tijdelijk extra verander-capaciteit nodig is. Ik ben sparringpartner voor leidinggevenden als ze hun veranderplannen tot uitvoer willen brengen en desgewenst coach ik teams of individuen. Ik ben gecertificeerd Breinstijlatwork coach, een beproefde aanpak om de diversiteit van teams te benutten en ze effectiever en met meer plezier te laten samenwerken. Als mensen elkaar beter begrijpen en samenwerken vanuit het gewenste organisatiedoel, komt er positieve energie en creativiteit vrij. Dat brengt organisaties en mensen tot bloei. In een snel veranderende wereld zijn wendbaarheid en creativiteit van essentieel belang.

Wil je een keer kennismaken of sparren? Neem gerust contact met me op. Hier lees je meer over een aantal opdrachten die ik heb gedaan. En in deze Podcast hoor je hoe mijn carrière pad me naar Blooming-org heeft geleid.

Sommige opdrachten vragen om aanvullende capaciteit of kennis. Daarom werk ik met diverse professionals samen, waaronder:

Carla Rietbergen Coaching

Your Change Company

KVL

Geen reacties meer mogelijk.