Veranderen betekent per definitie dat er onbekend of onontgonnen terrein wordt betreden. Dus is goede raad essentieel om de juiste richting te vinden en keuzes te maken. Ik begeleid organisaties en teams bij transities. Om te kunnen veranderen is het allereerst van belang om  een goede voedingsbodem te creëren door met elkaar vast te stellen wat er nodig is én wat er mogelijk is.

Als de kaders bekend zijn, komt het op daden aan. Dingen anders doen is niet zozeer moeilijk maar een kwestie van doen, doorzetten, leren, aanpassen en weer verder gaan. Als sparring partner of door coaching werken we aan bewustwording van de patronen van je organisatie en welke rol je daar zelf in speelt. Ik daag je uit om de theorie in praktijk te brengen. Met een frisse en deskundige blik van buiten, denk en werk ik met je mee.

Veranderen doe je zelden alleen. Je wilt je teamgenoten, medewerkers mee nemen. Blooming-org heeft een groot aantal beproefde workshops en teamsessies ontwikkeld, die gericht zijn om samen succesvol te veranderen.

Geen reacties meer mogelijk.