‘De idealist van nu, is de realist van morgen’

Ik combineer optimisme en enthousiasme met een gezonde dosis realisme. Organisaties die, met het oog op de toekomst, willen veranderen sta ik met veel plezier en grote betrokkenheid met raad en daad bij. Als adviseur, als procesmanager of, indien er extra verander-capaciteit nodig is, op interim-basis. Mijn visie is dat organisaties het potentieel in hun organisatie veel beter kunnen benutten. Als mensen in organisaties elkaar en de klanten beter begrijpen, beter gebruikt maken van de beschikbare kennis en data en samenwerken vanuit het organisatiedoel, dan komt er positieve energie en creativiteit vrij waardoor mensen en organisaties tot bloei komen. En dat is in een wereld waar snelheid en wendbaarheid gevraagd wordt, van essentieel belang.

Een van mijn motto’s is: ‘kleine moeite, groot plezier’. Verandering zit vooral in kleine dingen en begint altijd bij jezelf. Geïnspireerd door de veranderingen die onder mijn leiding als CEO van Blauw Research zijn doorgevoerd, heb ik besloten mijn kennis en ervaring voor andere organisaties in te zetten. Omdat dat de wereld snel verandert en er behoefte is aan mensen die organisaties met raad en daad bij kunnen staan om de noodzakelijke transities vorm te geven. Ik ben in staat complexe situaties te ontwarren waardoor mensen weer perspectief zien en het vertrouwen krijgen om de volgende stap te maken. Ik verbind mensen en afdelingen; vragen stellen en goed luisteren zijn daarbij mijn belangrijkste instrumenten. Mijn analysevaardigheden, kennis van datamanagement, klantgericht ondernemen en operationeel leiding geven vormen een goede basis om organisaties en mensen tot bloei te brengen. Mensen die met mij gewerkt hebben, noemen mij pro-actief, verbindend en zowel mens- als resultaatgericht.

Mijn inspiratie om te blijven veranderen, groeien en bloeien vind ik in de natuur, in boeken en in gesprekken met anderen. Wil je meer over mij weten?

Neem gerust contact met me op. Hier lees je meer over een aantal opdrachten die ik heb gedaan.

Geen reacties meer mogelijk.