‘Duurzaam veranderen is niet voor luilakken’

We staan momenteel voor veel uitdagende vraagstukken. Met Blooming-org wil ik een nieuw perspectief bieden. Mijn inspiratie om te blijven veranderen, groeien én bloeien, vind ik in literatuur, wetenschap en studie maar bovenal in de natuur. De natuur biedt namelijk heel veel bruikbare lessen als je duurzaam wilt veranderen. De focus op groei is niet langer een toekomstbestendig model voor organisaties. Ik beschouw groei als een tussenfase; na groei komt bloei en pas na bloei kun je oogsten!

Vallen en opstaan

Vanaf 2017 zet ik mijn kennis voor andere organisaties in. Daarvoor heb ik, met veel plezier en met vallen en opstaan, als CEO leiding gegeven aan een transitie van Blauw Research. Ik ken de dynamiek van veranderen uit ervaring en dit heeft me enorm geïnspireerd tot Blooming-org. Ik wil leiders begeleiden om hun team of organisatie mee te nemen in veranderingen; de dilemma’s, de onzekerheid en de kick als het lukt. Als je de focus legt op duurzaam veranderen dan kunnen organisaties hun potentieel veel beter benutten en hun veranderkracht enorm vergroten.

Wat ik doe

Ik begeleid organisaties die willen veranderen met met raad en daad. Als sparringpartner voor leidinggevenden om hun veranderplannen te toetsen en in praktijk te brengen en ik coach teams of individuen. Als gecertificeerd Breinstijatwork-coach, weet ik de diversiteit van teams te ontsluiten zodat er effectiever en met meer plezier samen gewerkt wordt. Als mensen elkaar beter begrijpen en samenwerken vanuit het gewenste organisatiedoel, komt er positieve energie en creativiteit vrij. Dat is een van de ingrediënten om organisaties en mensen tot bloei te brengen.

Wil je een keer kennismaken of sparren? Neem gerust contact met me op. Hier lees je meer over een aantal opdrachten die ik heb gedaan. En in deze Podcast hoor je hoe mijn carrière pad me naar Blooming-org heeft geleid.

Sommige opdrachten vragen om aanvullende capaciteit of kennis. Daarom werk ik met diverse professionals samen, waaronder:

Geen reacties meer mogelijk.