zelfsturing

Veel organisaties willen meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap bij hun medewerkers leggen. Deze workshop is inzetbaar voor elke organisatie die van een hiërarchisch naar een meer zelf-organiserend model transformeert of dit overweegt.

Ik verzorg de workshop samen met Carla Rietbergen van Rietbergen Coaching, we helpen deelnemers om de juiste stappen te zetten. Je krijgt een korte inleiding over zelfsturing, praktijkvoorbeelden en er is veel ruimte voor interactie en reflectie. Onze insteek is dat iedereen met de opgedane ervaring de volgende dag aan de slag kan. Zowel leidinggevenden als medewerkers geven aan dat de inzichten hen veel houvast biedt.

De workshop heeft een aantal keer op het programma van de kennisdag van Gezond en Zeker gestaan. We zijn trots dat we,  o.a. vanwege de praktische toepasbaarheid, een hele hoge waardering van de deelnemers kregen.

Als je interesse hebt in deze workshop, neem dan gerust contact met me op. Vanzelfsprekend zorgen we er voor dat deze workshop qua inhoud en vorm, bij jouw organisatie aansluit. Op basis daarvan, krijg je een offerte.

Geen reacties meer mogelijk.